For Honor är minst sagt ett udda spel. Som spelare tar du kontroll över en hjälte som är antingen en viking, en riddare eller en samuraj och använder sedan din karaktärs egenskaper samt hjälp av datorstyrda NPC karaktärer för att ta över kontrollpunkter och dylikt och vinna matchen mot någon av dom andra 2 fraktionerna.

For Honor – Historiskt snedvridet men spännande

For Honor är inte ett sånt där spel där man försökt få all innehåll att vara så historiskt korrekt det bara går. Så ofta tror jag inte att samurajer, riddare och vikingar hade så mycket med varandra att göra. Men det håller inte spelet ifrån att se väldigt intressant och spännande ut. Multiplayermatchen vi får se i denna trailer är fylld till kanten med action och coola moves när spelarna hamnar i dueller med varandra. Vem bryr sig om historisk korrekthet när en hord av griniga samurajer fightas mot en drös riddare liksom?
Vi får hoppas att Ubisofts egen motor AnvilNext inte gör oss besvikna och att denna tidiga gameplay visning bara är början på hur episkt spelet kan komma att bli.

For Honor släpps till PC, PS4 och Xbox One den 14e Februari 2017. Dock kommer det att finnas beta-tester framöver för dom som inte orkar vänta så länge.

Se alla nyheter från E3-mässan här: #E3 2016

Klicka här för att följa Spel- och Tekniktuben på RSS!

Lägsta pris på Prisjakt.nu

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid