Den som söker ett nytt spel att testa eller har varit intresserad av att införskaffa Hitman 2 kan nu ta sig an spelets första uppdrag helt utan kostnad.

En liten del av IO Interactives speltitel Hitman 2 kan nu upplevas utan kostnad. Under gårdagen uppdaterades spelets produktsida på plattformen Steam med en ny version kallad ”Hitman 2 – Starter Pack”. Den som installerar detta startpaket kommer att kunna uppleva spelets första uppdrag och de framsteg som görs under tiden kommer att föras över om spelarna väljer att införskaffa den fulla versionen av spelet i efterhand.

Det första uppdraget i Hitman 2 kallas Nightcall och tar plats i ”Hawke’s Bay” i Nya Zeeland. Spelare kommer att kunna spela om uppdraget på spelets olika svårighetsgrader samt låsa upp nya vapen och startpositioner.

Hawke’s Bay kommer även vara den plats där spelets fjärde Elusive Target kommer att vistas mellan 8 och 17 mars. Mer specifikt rör det sig om en karaktär vid namn Elizabeth Keating, en före detta minister för handel och utrikesfrågor som ertappats med att omdirigera pengar menade för välgörenhet till sitt eget bankkonto. Något som spelets protagonist Agent 47 nu har fått uppgiften att ”ta hand om”.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid