Death Stranding är Hideo Kojimas första spel sedan han lämnade Konami. Och under E3 så visade Kojima Productions upp en trailer för spelet som ser ut att vara i sann Kojima-anda.

Strandad Norman Reedus

Trots att spelet Silent Hills, som Norman Reedus skulle ha gestaltat huvudkaraktären i aldrig blev av så verkar inte det ha stoppat dom båda kändisarna från att jobba med varandra. Väldigt lite information finns hittills om Death Stranding för tillfället, men trailern visar oss en förtvivlar Norman Reedus på vad som verkar vara en öde ö. Med en sorts cyber-bebis brevid sig som han själv verkar ha fött och en strand täckt av döda fiskar och andra havsdjur. Ett par mystiska figurer dyker upp i himlen ovanför ön och mer än denna högst förvirrande scen bjuds vi inte på riktigt ännu.

Men med tanke på vad Kojima har för resumé så kommer detta spel säkerligen bli någonting väldigt speciellt, förhoppningsvis riktigt jäkla bra, och förhoppningsvis så får vi se en lansering på PC också.
Inget lanseringsdatum eller någon annan information finns för tillfället, men vi kommer utan tvekan att följa detta projekt med intresse och lägga upp mer information när det finns tillgängligt!

Se alla nyheter från E3-mässan här: #E3 2016

Klicka här för att följa Spel- och Tekniktuben på RSS!

Lägsta pris på Prisjakt.nu

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid