Google har ett Pixel-event planerat för den 4 oktober där man ska visa upp kommande produkter. Dock har mycket av informationen redan läckt ut.

Google började för inte länge sedan att bygga hype för ett event som företaget ska hålla den 4 oktober. Under eventet förväntas Google avtäcka en rad nya produkter, det har spekulerats i att bland dessa produkter så finns företagets ännu inte avtäckta andra generation av telefonerna Pixel och Pixel XL.

Nu har hemsidan Droid Life lyckats komma över mycket av den information som Google förväntats ge ut under sitt event.

Informationen nämner inte mycket kring de tekniska specifikationerna hos produkterna, men deras prislappar finns med.

Google Pixel 2 & Pixel 2 XL

Först ut så är nästa generation av smartphones från Google som likt den första generationen kommer i en basmodell och en XL-modell.

Båda modellerna sägs komma med antingen 64 gigabyte (GB) eller 128 GB lagringsutrymme.
Pixel 2 kommer att finnas tillgänglig i tre färger, blå, svart och vit. Den större XL-modellen kommer i antingen svart eller svart/vit.

Droid Life hävdar att den mindre modellen av Pixel 2 kommer att få en prislapp på 649 dollar för varianten med 64 GB lagring och 749 dollar för 128 GB lagring.
XL-modellen sägs kosta 849 och 949 dollar för 64 GB respektive 128 GB-varianterna.

Ny Chromebook, smart högtalare och Daydream VR headset

Utöver Googles kommande telefoner så har Droid Life även publicerat information om en kommande Chromebook kallad Pixelbook, en smart högtalare vid namn Google Home Mini och ett nytt Daydream VR headset.

Googles nya Chromebook vid namn Pixelbook rapporteras komma i tre olika utföranden med antingen 128 GB, 256 GB eller 512 GB lagringsutrymme. Priset för dessa sägs hamna på 1 199, 1 399 respektive 1 749 dollar.

Skärmen på den nya Chromebook-modellen kan vikas bakåt så att enheten agerar som en surfplatta istället för en traditionell bärbar dator. I tandem med Pixelbook kommer Google även att sälja så kallade Pixelbook Pen som en en stylus-penna menad att användas med Pixelbook och som ska ge extra input-möjligheter, speciellt när enheten används som en surfplatta.

Google Smart Home Mini är som namnet antyder en nedskalad variant av Googles smarta hem-lösning. Exakt vad som skiljer mini-modellen mot de större modellerna är oklart, men priset sägs hamna på endast 49 dollar, cirka 500 svenska kronor och produkten ska komma tillgänglig i färgerna Charcoal, Chalk och Coral.

Som avslutning visade Droid Life även upp bilder på den nya versionen av Googles VR-headset Daydream View. Även här är det tunt på faktisk information om enheten, men priset sägs hamna på 99 dollar, cirka 1 000 kronor och enheten kommer att finnas i färgerna Charcoal, Fog och Coral:

Designen ser även ut att ha fått sig en smärre uppdatering jämfört med den tidigare modellen. Tyget ser ut att vara av ett grövre slag på den nya modellen och överlag så ser enheten lite mer ”clean” ut än föregående modell.

(Över) Gamla Daydream View (Under) nya Daydream View.

Mer information kring dessa produkter förväntas ges ut under Googles event den 4 oktober.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid