Speltitlarna Heavy Rain och Beyond: Two Souls som tidigare varit konsolexklusiva är på väg till PC tillsammans med Detroit: Become Human och nu har de förstnämnda speltitlarna fått sina lanseringsdatum spikade.

Spelutvecklaren Quantic Dream förbereder sig för att ta tre av sina tidigare konsolexklusiva speltitlar till PC-plattformen. Dessa består av Heavy Rain, Beyond: Two Souls samt Detroit: Become Human. Nu har två av tre speltitlar fått lanseringsdatum och det tredje har ett spikat lanseringsfönster.

Först ut att lanseras blir Heavy Rain som kommer att bli tillgängligt den 24 juni. Strax därpå kommer Beyond: Two Souls den 27 juli. Detroit: Become Human har dock inte något specifikt lanseringsdatum ännu, men lanseringsfönstret är satt till ”hösten 2019”.

De tre spelen kommer även att få demoversioner som nyfikna spelare kan ladda ner utan kostnad eller krav på ett senare köp av någon av speltitlarna. Dessa demoversioner kommer att bli tillgängliga en månad innan lanseringen av respektive speltitel. Detta innebär att från och med den 24 maj kommer demoversionen för Heavy Rain att bli tillgänglig. Från och med den 27 juni kommer samma sak att gälla för Beyond: Two Souls.

Quantic Dreams tre speltitlar på väg till PC kommer att gå från en sorts exklusivitet till en annan. Titlarna kommer att bli exklusiva för Epic Game Store. I skrivande stund är det inte helt klart om detta kommer att vara ett exklusivitetsavtal som gäller en specificerad tid, likt Borderlands 3 eller Metro Exodus som är exklusiva till Epic Games Store i sex månader respektive ett år efter lansering.

Speltitlarna har nu blivit tillgängliga att förbokas via Epic Game Store som just nu håller en rea på sina tillgängliga speltitlar, en rea där även Quantic Dreams spel ingår. Detta innebär att den som bestämt sig för att ge något eller några av de kommande speltitlarna en chans när de lanseras till PC kan förboka dessa för ett reducerat pris. Detta utöver den reducerade prislapp spelen bär under sin förbokningsperiod fram till lansering.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid