Omtalade Escape of Tarkov som är en ultra-realistisk online first person shooter med MMO element är sagt att släppas under 2016. Och nu får vi hänga med på en livestream som utvecklarna själva håller i för att visa upp sitt spel!

Escape form Tarkov

Riktar in sig på att ta tronen som bästa, mest realistiska shooter ifrån ARMA-spelen. Spelet utspelar sig i den fiktiva regionen Novinsk mellan Europa och Ryssland. Härjat av ostadighet och krig har Novinsk blivit övergivet av sina civila invånare och dom som är modiga nog att stanna kvar har grupperat sig i välbeväpnade gäng och miliser för att utnyttja områdets situation för sin egen ekonomiska vinnings skull.
Spelets MMORPG-element kommer i form av mängder av utrustning och vapen som du kan välja att använda eller sälja för att stoppa mer pengar i fickan. Din karaktärs hälsa kan förvärras av i princip allt som du kan råka ut för i en riktig krigszon, uttorkning, förgiftning, blodförlust och utmattning är bara ett par saker som kan få din karaktär att prestera sämre in game. Så det gäller att se till att man har mediciner och sin förbandslåda nära till hands!

Klicka här för att följa Spel- och Tekniktuben på RSS!

Lägsta pris på Prisjakt.nu

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid