Många ser fram mot de stundade Halo-titlarna som kommer att hitta sin väg till PC i form av The Master Chief Collection och nu har spelsamlingen samt dess första titel Halo Reach fått sina officiella riktpriser.

Valves speltjänst Steam har nu öppnat upp förbokningarna för PC-versionen av The Master Chief Collection. Med detta kommer även den officiella prislappen för spelsamlingen och i samma veva bekräftas även priset för Halo Reach om man önskar införskaffa speltiteln separat utanför spelsamlingen.

Den som önskar införskaffa den kompletta samlingen Halo-spel till PC kommer att få lägga ut strax över 400 svenska kronor. För detta pris får man tillgång till spelen Reach, Halo: Combat Evolved, Halo 2: Anniversary, Halo 3, ODST samt Halo 4. Dessa kommer däremot inte att lanseras på en och samma gång. Ett spel i taget kommer att hitta sin väg till PC när varje version står färdig.

Den som däremot nöjer sig med endast Halo Reach kommer att få betala strax över 100 kronor och till skillnad för The Master Chief Collection i sin helhet har vi här ett spikat lanseringsdatum: 3 december 2019.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid