Som de flesta säkert är medvetna som lanserades Half-Life 2 officiellt den 16 november efter år av längtan bland många PC och spelfanatiker.
Förmodligen sitter ett antal av er hemma och är sjukskrivna för någon elak åkomma, som HL2-fanatism. Personligen har jag ingen kopia av HL2 inom räckhåll, vilket har sina för och nackdelar. Men då Half-Life 2 är ett av PC-marknadens mest efterlängtade speltitlar någonsin har vi beslutat att samla en mängd HL2 information på samma ställe, nämligen i denna nyhet.Om det är någon som inte hört talas om Half-Life 2 (Dagens kuggfråga som följs av; Vilken sten har bott under de senaste 5 åren?) kan vi först och främst slussa er vidare till Half-Life 2s officiella hemsida och Valves steamnätverk där Half-Life 2 kan köpas och även laddas ner.


Recensioner av Half-Life 2
För dem som känner sig osäkra på om HL2 är värt en närmare titt (Dagens andra kuggfråga som följs av; Ursäkta?) har vi även samlat ett par av de recensioner som dykt upp på nätet sedan gårdagen. De finns samlade här nedan i en lista och även betygen finns med inom parantes. • Gamespot – (9.2/10)
 • Gamespy – (5/5)
 • IGN – (9.7/10)
 • Game Freaks 365 (9.8/10)
 • Gamesradar UK (96/100)
 • HomeLAN Fed (97%)

 • ATI-drivrutiner för Half-Life 2
  Utöver den vanliga informationen kring spelet har det även dykt upp lite andra Half-Life 2 relaterade nyheter. Bland annat har ATI släppt en betadrivrutin för sina Radeon-grafikkort, Catalyst 4.12 Beta, som ska ge ökad prestanda i Half-Life 2.
  ATIs betadrivrutin hittar ni här nedan, men installera en på egen risk då det som sagt var är en betadrivrutin.
  KillerSneak som ligger bakom tredjepartsdrivrutinen DNA har även fått vantarna på ATI Catalyst Beta 4.12 och släppt sin egen modifierade version av drivrutinen.


  :: ATI Catalyst 4.12 Beta 18.8MB ::
  :: DNA-drivers 3.3.4.12b (Catalyst 4.12 Beta) 30.8MB ::


  Det har redan dykt upp en Half-Life 2 prestandaartikel på Driverheaven som jämför NVIDIA och ATIs grafikkort i HL2 och här används t.ex. ATIs Catalyst 4.12 Beta drivrutin med mycket gott resultat.
  Hela artikeln hittar du här.


  För er som vill hålla er konstant uppdaterade kring Half-Life 2 kan vi rekommendera vår systersajt på NordicGamers, Half-Life2.nu. Där kan ni bland annat hitta en lista på vart man kan köpa Half-Life 2 i Sverige och var det är billigast.


  Detta var en liten summering av vad Half-Life 2 ställt till med än så länge och vi förväntar oss att det finns mycket mer att vänta. Men tills dess kan vi fortsätta att diskutera Half-Life 2 och händelserna kring spelet i forumet.

  Annons

  Leave a Reply

  Please Login to comment
    Subscribe  
  Notifiera vid