Elva år efter sin lansering är inte grafiken i Half-Life 2 särskilt imponerande längre. Unreal Engine 4 kan dock råda bot på detta. Även om spelet inte går att spela med grafikmotorn har en ensam spelutvecklare återskapat Apartment 17 från spelet med Unreal Engine 4 som grund. Nu önskar vi bara en spelbar version i väntan på Half-Life 3.

Oberoende på om du har gett upp hoppet om en uppföljare eller inte är de Unreal Engine 4-baserade bilderna från Half-Life 2 mycket intressanta. Visst hade vi hellre sett ett nytt spel med modern grafik, men sju bilder från Half-Life 2:s Apartment 17 återskapade med Unreal Engine 4 säger vi inte nej till.

UE4_HL_3

Högre kvalitet – samma känsla

Bilderna som du kan se i sin fulla upplösning nedan kommer från spelutvecklaren Liam Tart som bland annat varit med vid utvecklingen av Alien Isolation och Black Mesa. Han har återskapat en scen från Half-Life 2 med inget annat än Unreal Engine 4. Bilderna har en oerhört imponerande detaljrikedom, samtidigt som de behåller spelets och scenens känsla.

Det är inte första gången vi har sett moderna tolkningar av Half-Life 2. Förra året såg vi bland annat en tolkning skapad av Jeannot ”Logithx” van Berlo, denna gången i Unreal Engine 3. Även dessa var och förblir riktigt imponerande, särskilt i jämförelse med originalet.

Källa: PS4Daily, Polycount

Läs mer:

Lägsta pris på Prisjakt.nu

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid