Det är nu dags att avslöja vår tredje och sista profil i Intel och NordicHardwares stora SSD-special på Dreamhack Winter 2015. Deltagare på plats har chans att ta del av ett prisbord med SSD-enheter värda totalt 70 000 kronor. Allt du behöver göra är att se vår video och hitta vår hemliga personlighet på festivalgolvet på DreamHack.

Vår tredje profil är en av de mest välrenomerade överklockarna i världen och har under 12 års tid plockat mängder av världsrekord med hjälp av marknadens kraftfullaste komponenter, flytande kväve och ett finskt lugn.

Hitta Mr X – Petri ”SF3D” Korhonen

Det är få professionella överklockare som hållit sig lika länge i den absoluta världseliten som Petri ”SF3D” Korhonen. Den finska överklockarprofilen är känd inte bara för sitt kyliga lugn utan även tekniska kunnande som banat väl för otaliga världsrekord och vinster i överklockningstävlingar under åren.

På DreamHack Winter 2015 är Petri på plats under festivalen och har tillsammans med Intel arrangerat överklockningsworkshops för hugade entusiaster och LAN-besökare.

Obs! Kvalet är avslutat, missa inte finalen på stora scen kl 17.30 ikväll. Alla i publiken har chans att vinna en SSD så missa inte detta! 🙂

De tre första som hittar Petri, säger det magiska ordet lösenordet, är garanterad en Intel SSD i finalen som går av stapeln på kvällen. Videon nedan avslöjar var Petri befinner sig och även vilket lösenord som krävs för att vara berättigad en plats i kvällens final, se videoklippet och – spring! 🙂

Finalen går av stapeln kl 17.30 på stora scenen under DreamHack Winter 2015, missa det inte och alla på plats i publiken har chans att vinna en egen SSD-enhet!

OBS! Deltagare som redan varit med i finalen av Mr/Ms X kan inte kvalificera sig för kvällens final.

Annons

3
Leave a Reply

Please Login to comment
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Filip Haverinene Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Filip Haverinene
Gäst
Filip Haverinene

När kommer videon ut på finalerna? 😀

Medlem
Andreas Paulsson

[quote name=”Filip Haverinene”]När kommer videon ut på finalerna? :D[/quote]
Tjena Filip,
Vi väntar på råmaterial från DH och sen kommer vi göra en sammanställning på hela eventet. Stay tuned. (=
/Andreas

Filip Haverinene
Gäst
Filip Haverinene

[quote name=”paulssona”][quote name=”Filip Haverinene”]När kommer videon ut på finalerna? :D[/quote]
Tjena Filip,
Vi väntar på råmaterial från DH och sen kommer vi göra en sammanställning på hela eventet. Stay tuned. (=
/Andreas[/quote]
Grymt !