Det är nu dags för första fasen i Intel och NordicHardwares stora SSD-special på Dreamhack Winter 2015. Deltagare på plats har chans att ta del av ett prisbord med SSD-enheter värda totalt 70 000 kronor. Allt du behöver göra är att läsa våra ledtrådar i denna artikel och hitta vår hemliga personlighet på festivalgolvet på DreamHack.

Vår första profil är en E-sportare med stora framgångar och ett drygt decennium av erfarenhet inom Counter-strike, detta inom CS-laget Property.

”Property grundades vid releasen av Starcraft 2 sommaren 2010 under namnet Clan Property. Redan från början var ambitionsnivån hög för laget med målet med att bli ett ett av de bästa lagen i världen vilket fortfarande är lagets vision. Idag är Property ett väletablerat namn inom den svenska och internationella esportscenen med toppspelare i Starcraft 2 och CS:GO. Property skapar morgondagens esportstjärnor och jobbar hårt för att vara en god kraft för förändring  och en bättre esport.” säger Aron Larsson, ordförande Team Property BB2.

OBS! Kvalet är avslutat, det tog 3min för våra tre finalister att hitta Nina, men håll utik för morgondagen kl 15.00 och missa inte finalen på DreamHack ikväll kl 18.00 hos Intel Sverige​ på Dreamhack!

Hitta Ms X – Nina ”Foxglove” Flatnes

Nina Flatnes började med CS när hon var 11 år gammal och har sedan dess strävat efter att bli en av världens bästa spelare. Från 15 års ålder har hon tävlat och representerat olika internationella lag. Hon vann 2014 franska mästerskapen med laget Reason Gaming och lyckats samma år nå en fjärdeplats i ESWC. Tillsammans med Property satsar Nina på att tillsammans med sina lagkamrater utmana herrscenen.

De tre första som hittar Nina, säger det magiska ordet: Krankelibrankelfnatt, är garanterad en Intel SSD i finalen som går av stapeln på kvällen.

Bilden nedan visar vart Nina Flatnes befinner sig just nu, vad väntar du på – spring! 🙂

NinaDHW2015

Finalen går av stapeln kl 18.00 i Intels monter på DreamHack Winter 2015, missa det inte!

OBS! Vår Mr/Ms X tävling återkommer kl 15.00 på fredag och lördag eftermiddag.

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid