Det är nu dags att avslöja vår andra profil i Intel och NordicHardwares stora SSD-special på Dreamhack Winter 2015. Deltagare på plats har chans att ta del av ett prisbord med SSD-enheter värda totalt 70 000 kronor. Allt du behöver göra är att läsa våra ledtrådar i denna artikel och hitta vår hemliga personlighet på festivalgolvet på DreamHack.

Vår andra profil är en ung men flitig datorentusiast som gjort sig ett namn med häftiga och iögonfallande kreationer. Med bland annat en renomerande vinst i Intels datorbyggarprogram Intels Kitchen och med flera häftiga datormodifikationer och byggen är detta en profil som inte bara vill att en dator ska gå bra, den ska även se bra ut!

Hitta Mr X – Lucas ”Auxilium” Gardebrand

På bara ett fåtal år har Lucas ”Auxilium” Gardebrand gjort sig ett namn på den svenska och internationella moddningsscenen. Tillsammans med Frida ”Zoya” Bergendal kammade Lucas hem vinsten i Intel’s Kitchen 2014 och med moddar som ”Arctic” har Lucas fått mycket god kritik och vunnit flera moddningstävlingar, bland annat här på NordicHardware. Vid sidan av sitt stora engagemang i datorföreningen Swerigs är Lucas även en av de drivande krafterna i Sveriges nya moddningscommunity SMPC.se där Lucas är en av de högprofilerade domarna i årets Svenska mästerskap i datormoddning.

De tre första som hittar Lucas, säger det magiska ordet: CNC-svarv, är garanterad en Intel SSD i finalen som går av stapeln på kvällen.

Bilden nedan visar vart Lucas befinner sig just nu, vad väntar du på – spring! 🙂

Lucas DHW2015

Finalen går av stapeln kl 18.00 i Intels monter på DreamHack Winter 2015, missa det inte!

OBS! Vår Mr/Ms X tävling återkommer kl 15.00 på fredag och lördag eftermiddag.

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid