Först och främst vill jag passa på att välkomna en nya kraft här på NordicHardware, detta i form av vår nya moddningsskribent Richard ”DexiL” Haaga.
Flera av er kanske känner igen Richard från vårt galleri där han ligger i toppen med sitt Dragothica-chassi. Vi är glada att meddela att Richard nu är en del av vår redaktion på NH där han kommer bidra med allt från artiklar/guider till recensioner inom datormoddning.


Richards första alster är en guide som behandlar ett effektfullt, men ganska odokumenterat moddningsverktyg, nämligen gravyr.
Richards Project-Dragothica är ett chassi som bland annat pryds av ett flertal gravyrer och Richard har i sin guide gjort en mycket utförlig beskrivning för ett av dessa ”konstverk”.
Guiden startar från val av redskap och vad man ska tänka på innan man börjar och går sedan igenom hela processen. Även färgläggning tittas det närmare på, något som kan användas för att ytterligare berika gravyren.


”Jag tänkte sammanställa en guide hur man går tillväga när man utför en gravyr och visa att det inte är så svårt som det kanske ser ut. Det är dock ett rätt jobbigt arbete och kräver en stadig hand.
Men låt det inte skrämma er! En vacker gravyr kan verkligen liva upp ett vanligt plexiglas.”Läs hela Gravyrartikeln här.

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid