Nu är det inte långt kvar. Om tre veckor lanseras  GTA V för PC. Det är åtminstone vad Rockstar Games säger. Inför lanseringen släpper spelutvecklaren femton nya bilder från spelet, alla i 4K-upplösning. Nästa vecka kommer en ny trailer för spelet men fram tills dess kan vi sitta och stirra på de högupplösta skärmdumparna.

Väntan har varit lång och är inte riktigt över än. GTA V för PC lanseras den 14 april och väntas erbjuda en av spelbranschens mest imponerande visuella upplevelse. Inför lanseringen bjuder Rockstar Games på 15 nya högupplösta bilder från spelet. Alla bilder är tagna i 4K UHD-upplösning, 3 840 x 2 160, och med högsta bildkvalitet möjlig.

Det är uppenbart att bilderna är väl utvalda för att imponera så mycket som möjligt. Även om exempelvis bilden ut över linbanan är snygg, är den knappast vad en vanlig spelare kommer lägga sin tid på att titta på. Bilderna är trots det tagna från spelet och visar vad vi PC-spelare kan ha att se fram emot när GTA V väl lanseras.

En ny trailer för GTA V kommer att släppas nästa vecka. Då får vi hoppas på fler snygga bilder.

Källa: Rockstar Games

Relaterade artiklar

Annons

2
Leave a Reply

Please Login to comment
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Decryphe_AnKaN_ Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
_AnKaN_
Medlem
_AnKaN_

De har inte rätt att ge ut information / bilder / videos om spelet när de försenade spelet till PC med 2 år gentemot konsoler

Hans
Medlem
Hans

Snyggt. Undrar hur långt jag måste skruva ner inställningarna för att köra i 4k med mitt 7970.