GTA V spelas av miljontals spelare världen över och har kritikerrosats för dess öppna spelvärld och härliga grafik. På Force Dynamics har man tagit spelinlevelsen till en helt ny dimension med sin simulatorstation 401cr. En plattform som roterar, skakar och lyfter hela spelaren upp och ner ger begreppet spelinlevelse en ny innebörd.

Force Dynamics 401cr består av en racingstol, dedikerad ratt och pedaler samt marknadens kraftfullaste force feedback-motor som kan leverera accelrationskrafter på upp till 2g och maximalt 225 kilos dragkraft. Spelsimulatorn ska enligt Force Dynamics göra det möjligt för spelare att känna alla de krafter som din bil utsätts för i ett spel. Tillsammans med fästen för tre stycken 27-tums 144 hertz monitorer samt ett surroundsystem på 900 watt finns det få, om något, system som kan matcha 401cr i bilsimulatorväg.

När Force Dynamics nu lyckats få in stöd för GTA V i sin 401cr-simulator har öppnar man upp för ganska galna spelupplevelser där man till skillnad mot traditionella racingspel lever lite utanför fysikens lagar.

Tillverkaren har nyligen publicerat en video som visar hur det ser ut när man spelar GTA V i Force Dynamics 401cr-simulator och det ser onekligen ganska hissnande ut. Det är lite oklart om och för vilken summa man som privatperson kan köpa en Force Dynamics 401cr men vi är ganska säkra på att det tyvärr är utom räckhåll för de allra flesta bilspelsfantaster.

Källa: Force Dynamics

Läs mer

Lägsta pris på Prisjakt.nu

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid