GTA V är onekligen en av årets största och mest efterlängtade spelsläpp för PC. GTA V har gjort succé på spelkonsoler och PC-spelare har genomlidit flertalet förseningar inför en lansering som nu verkar helt spikad till den 14 april. Med knappt två veckor kvar tills den officiella lanseringen lockar nu Rockstar spelare med en ny trailer i 60 fps.

En av de absolut största fördelarna med PC är just möjligheten att driva spel vid höga bildfrekvenser för bättre flyt och spelinlevelse. Rockstar har med GTA V lovat inte bara högre grafiska kvalitéer än på spelkonsolerna utan även möjligheten att öka upplösningen till hissnande 3 840 x 2 160 pixlar samt driva spelet i mer följsamma 60 fps eller högre.

Inför lanseringen av spelet jobbar man vidare på detta och släpper en ny trailer för PC-versionen som i 1080p60fps ger en känsla för vad PC-spelare har att erbjudas när GTA V snart landar i butikshyllorna.

Missa inte:

Annons

5
Leave a Reply

Please Login to comment
5 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
Skuggan7AnteBBadolf512Marquzz_AnKaN_ Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
_AnKaN_
Medlem
_AnKaN_

Känns fel att efter 2 år kommer samma spel i nylansering till PC, vissa är irriterade när PS4 / Xbox får en senare release än dess konkurrent då Sony / Microsoft har betalat extra för tidigare release.. men 2 år senare till pc masterrace, det är helt fel tycker jag!
Företagen har all rätt att göra som dem vill, men det väcker starka känslor!
Visst, PC får ett mervärde, som att måla en dam med mascara.. 2 år.. NICE!

Marquzz
Medlem
Marquzz

Äh, jag ser fram emot det, spelar inte så stor roll att det kommer när det kommer 🙂

gustav II
Medlem

förstapersonläge och 1440p120 tycker jag kräva för riktigt bra spelupplevelse!

AnteBB
Gäst
AnteBB

Nä, jag är inne på samma spår AnKaN. Kommer ev att köpa det när det ligger iwebbhalens rea Box för 99 spänn om 2 år. Det kommer massa annat som kan få mina pengar….det finns mer spel än vad jag har tid att spela. Får jag vänta, får Gta vänta…….

Patrik
Medlem
Patrik

Längtat efter detta, och jag stod emot att köpa en ps3 eller ps4 för att spela det, kommer bli grymt på PC.

Förstår inte varför en del folk gnäller över att spelet släpps när det är klart till PC. Vill ni inte ha det så köp det inte, men ni måste tydligen söka efter uppmärksamhet i ett kommentarsfält, löjligt.