GTA V är ett av årets mest efterlängtade spelsläpp för PC och datorspelare världen över har grinat illa över spelets försenade lanseringsdatum. Senast försenades lanseringen till den 24 mars och när det nu bara är en månad kvar tills det utsatta lanseringsdatumet avslöjar Rockstar att spelet försenas ytterligare, för andra gången på sex veckor.

Det nya lanseringsdatumet för GTA V är numera satt till den 14 april och betyder att PC-spelare alltså får hålla ut ytterligare några veckor innan det blir dags att ge sig ut på Los Santos gator och leka rövare. Inte nog med att en ytterligare försening nu är ett faktum verkar Rockstar även öppna för att man som spelare kan vänta sig lite buggar och barnsjukdomar vi den skarpa lanseringen.

”GTA V for PC will be arriving on April 14th at retail and as a digital download. Our apologies to PC gamers worldwide who have been counting down the days until the launch of the game, but a bit more time is needed to ensure that the game is as polished as possible, and to make certain that both Heists and the GTA Online experience are ready to roll out on day one for PC. As always, we ask for the GTA PC community’s understanding and assistance in helping to report any concerns during the early days of launch when those inevitable initial teething issues arise on the new platform.” skriver Rockstar i ett uttalande.

För att blidka sina frustrerade PC-fans har Rockstar beslutat sig för att bjuda på ytterligare 200 000 dollar i spelkontanter för dem som väljer att lira över GTA Online.

PC-versionen av GTA V utlovas bli den mest grafiskt spektakulära av alla versioner och bjuder bland annat på förstapersonsläge samt stöd för upplösningar på upp till 4K.

Den 14 april kommer spelet att göras tillgängligt genom digital nerladdning – om inga ytterligare förseningar sker.

 

Relaterade artiklar

Annons

4
Leave a Reply

Please Login to comment
4 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
LoppanHSkuggan7S0urcerr0Rdlq84 Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Daniel Lundqvist
Medlem
Daniel Lundqvist

De verkar ha stora problem att optimera spelet för PC. Hoppas porten inte blir lika kass som GTA IV. Det här är ett spel jag absolut inte förbeställer. Men om det får bra kritik, så är det ett givet köp.

S0urcerr0R
Medlem
S0urcerr0R

Fortsätt slipa på spelet bara ..det får gärna bli så polerat som möjligt.
..Men vilken fräckhet att vi inte fick några screens denna gången! 🙂

Skuggan7
Gäst
Skuggan7

[quote name=”dlq84″]De verkar ha stora problem att optimera spelet för PC. Hoppas porten inte blir lika kass som GTA IV. Det här är ett spel jag absolut inte förbeställer. Men om det får bra kritik, så är det ett givet köp.[/quote]

Vilken port?
Det finns ju redan ute till x86.

LoppanH
Medlem
LoppanH

Den som väntar på nåt gott, väntar alltid för länge.

Min största förhoppning/önskan är att det är pc styrning på gubben så det inte är som på t.ex. Sniper Elite 3 som jag spelat nu där gubben vänder och springer emot en när man trycker på bakåt för det känns som det är gjort för en handkontroll och varför skulle jag vilja sitta med en sån på pc, annat än på racingspel då kanske. Men om det är i first person så slipper man väl det antar jag.