Denna vecka har Rockstar avtäckt trailern för uppiffade GTA-trilogin. AMD och 343 Industries har visat upp sitt samarbete i form av ett Halo-inspirerat grafikkort och Nvidia har lagt till en nu prenumerationsplan för Geforce Now.

Den som vill få ut högre upplösning och uppdateringsfrekvens ur Geforce Now kommer snart ha möjligheten till detta. Den som känner för att spela som om det vore tidigt 2000-tal kommer snart kunna göra detta då Rockstar visat upp trailern för GTA-trilogin i uppsnyggat utförande tillsammans med systemkrav och lanseringsdatum. På tal om spel och grafikkort har AMD avtäckt en något exklusiv upplaga av RX 6900 XT med en kylare som tagit designinspiration från spelserien Halo.

 

Activision Blizzard Bethesda

Geforce Now får ny prenumerationsplan

Nvidia har nu introducerat en ny, dyrare prenumerationsplan för sin tjänst Geforce Now. Denna ger användare möjlighet att strömma sina spel via noder utrustade med Geforce RTX 3080-kort. Något som enligt Nvidia ska göra det möjligt att strömma spel i 4K-upplösning vid 60 Hz uppdateringsfrekvens eller 1 440p och 120 Hz. Förutsatt att bandbredden är tillräcklig. Prislapp? 990 kronor för sex månader.

Läs mer hos Hexus.

 

GTA-trilogin får trailer, systemkrav och lanseringsdatum

Det var inte längesen Rockstar Games bekräftade att nyversioner av GTA 3, Vice City och San Andreas är på ingång. Nu har trilogin fått en trailer som visar de grafiska förbättringarna, ett lanseringsdatum satt till den 11 november och följande systemkrav:

Minimum:

  • OS: Windows 10 64-bit
  • Processor: Intel Core i5-2700K / AMD FX-6300
  • RAM: 8GB
  • Grafikkort: Nvidia GeForce GTX 760 2GB / AMD Radeon R9 280 3GB
  • Lagringsutrymme: 45GB

Rekommenderat:

  • OS: Windows 10 64-bit
  • Processor: Intel Core i7-6600K / AMD Ryzen 5 2600
  • RAM: 16GB
  • Grafikkort: Nvidia GeForce GTX 970 4GB / AMD Radeon RX 570 4GB
  • Lagringsutrymme: 45GB

 

Radeon RX 6900 XT Halo Infinite Edition

Inför lanseringen av speltiteln Halo Infinite har AMD och 343 Industries gått ihop och designat en begränsad upplaga av Radeon RX 6900 XT. Denna kommer dock inte att dyka upp i några butiker. AMD, Halo och ”andra partners” kommer att ge möjligheter att vinna ett av dessa grafikkort under de kommande veckorna.

Läs mer hos Wccftech.

 

Pixel 6 Pro och Pixel 6 gör Android ambitiöst igen

I veckan har Google introducerat nya smartphones. Pixel 6-serien höjer ribban markant för Google tack vare nya skärmar, 50 MP-kameror och ett nytt processorchipset som kallas Google Tensor. Kretsen inkluderar delar från Googles maskininlärningsteknik, som bland annat ska förbättra kamerafunktioner. Tillgängligheten i Sverige blir dock dålig, ännu en gång.

Läs mer hos vår systersajt Surfa.

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid