Speltiteln Control finns just nu att klicka hem gratis hos Epic Games Store. AMD detaljerar sin teknik för att stapla cacheminne ovanpå processorer och Apples senaste iPad Pro med M1-processorn är tydligen rätt stryktålig.

Den som saknar något att spela under helgen kan just nu få tag på speltiteln Control utan kostnad. Den som är intresserad av AMD:s teknik för att ge processorer en otroligt skjuts sett till cachemängd har en ny video från AMD själva att spana in och potentiella iPad Pro-ägare kan glädjas åt att iPad Pro med M1-processorn står sig väl när det kommer till möjliga böjskador.

 

Control gratis hos Epic Games Store

Den som sitter utan några lockande speltitlar i sitt bibliotek kan slänga ett öga på Epic Games Store som just nu ger bort Control utan kostnad. Fram till torsdagen den 17 juni är det möjligt att spara hem och behålla speltiteln utan att behöva öppna plånboken.

Läs mer hos Epic Games Store.

 

AMD:s 3D-chiplets

Under Computex 2021 visade AMD upp hur man kunde öka mängden cache hos processorer genom att stapla minneskretsar ovanpå chiplets med processorkärnor. En teknik som ovanstående video från AMD själva fokuserar på för den som är intresserad av tekniken och vad den kan komma att innebära för framtidens processorer.

 

iPad Pro

M1 iPad Pro överlever böjtest

Youtube-kanalen JerryRigEverything är i farten igen och denna gång är det Apples M1-bestyckade iPad Pro med mini-LED skärm på 12,9 tum som ligger i fokus. Till skillnad från det fiasko som iPhone 6 stod för lyckades denna enhet faktiskt överleva hållbarhetstestet den utsattes för.

Se videon från JerryRigEverything.

 

OnePlus Nord CE visas med AMOLED och tunn design

OnePlus introducerade en ny smartphone i veckan. OnePlus Nord CE lanseras som en billigare variant av den första Nord-telefonen. Den har en AMOLED-skärm, en ny Qualcomm-krets och en tunnare design. Vår syster sajt, Surfa.se, har klämt på den. Så hoppa in och ta en titt på den.

Läs mer på Surfa.se

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid