I en tid då nyversioner av klassiska speltitlar hör till vardagen ser THQ Nordic ut att inte ignorera trenden med en ny demo av första Gothic-spelet återskapat i Unreal Engine som spelsugna ägare av något tidigare Gothic-spel kan testa gratis.

Flera kultförklarade speltitlar har under de senaste åren fått nyversioner lanserade som försöker dra upp de klassiska spelen till 2019 års standarder. Även olika spelserier som legat i ide under en längre tid har väckts till liv igen under den senaste tiden.

Utgivaren THQ Nordic kommer möjligtvis haka på trenden. Företaget har nyligen lanserat en spelbar demo av den första installationen i spelserien Gothic på Steam. Dock med en ny grund i form av Unreal Engine 4. Speltiteln som först lanserades år 2001 har fått sig en redig uppdatering för att mäta intresset av en möjlig fullfjädrad nyversion.

Demoversionen finns tillgänglig via plattformen Steam för användare som äger något av de tidigare spelen ur Gothic-serien på plattformen. Enligt THQ Nordic ska demoversionen erbjuda omkring två timmar speltid och företaget ber spelare lämna återkoppling angående sina upplevelser med smakprovet. Anledningen ska vara för att avgöra om det vore värt att lägga tid och resurser på att skapa en total nyversion av den klassiska speltiteln.

Detta är inte ett officiellt avtäckande av en faktisk nyversion av spelet. Något som THQ Nordic påpekar även på produktsidan för demoversionen. Detta är endast THQ Nordic som doppar tån i vattnet för att känna temperaturen. Sex chat webcam live stream from the rooms of naked girls who love Wirth sex on camera, come and chat without registration. young girl sexy 18 for those who like to watch sex games girls, watch girls caress themselves in front of the cameras for free.Meet a girl on our portal is very simple, the most popular and. real free online sex chat that will help you find new useful and unforgettable Dating with beautiful girls on the Internet.

 MinimumRekommenderat
Operativsystem64-bit Windows 7 / 8 / 1064-bit Windows 7 / 8 / 10
ProcessorAMD FX-8320
Intel Core i5-4690K
AMD Ryzen 5 1600
Intel Core i7-3930K
Internminne8 GB16 GB
GrafikkortRadeon RX 480
Geforce GTX 970
Geforce GTX 1060
DirectXDX 11DX 11
Ledig lagringsutrymme5 GB5 GB

Den som känner för att testa vad THQ Nordic har kokat ihop med demoversionen av det första spelet i serien Gothic har de officiella systemkraven listade här ovanför.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

1
Leave a Reply

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Stefan Buremo Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Stefan Buremo
Gäst
Stefan Buremo

Skulle aldrig mer köpa något som har THQ som distributör. Inte efter att jag blev lurad på grejer vid generation zero collectors edition.