Google gör allt för att få Iphone-användare att hoppa över till deras nya Pixel-telefoner, bland annat med en medföljande adapterkabel och en snabbguide för hur du byter från Iphone.

Pixel och Pixel XL utannonserades av redaktionen som en direkt attack på Apples Iphone 7, något Google själva understryker genom att skeppa telefonen med en adapterkabel som ska göra övergången från Iphone till Pixel så smidig som möjligt.

Det är så simpelt som att helt enkelt koppla in adaptern i USB Type-C porten på din Pixel telefon och sedan koppla ihop den med en annan telefon som har Android 5.0 eller IOS 8 eller nyare och sedan följa instruktionerna på skärmen. Google har även lagt upp en egen ”switch guide” på sin Pixel-hemsida som i tre enkla steg visar hur man som användare går tillväga.

iphonepixelkabelAtt byta från en telefon till en annan är alltid ett orosmoment och inte minst när det är ett byte av plattform och operativsystem. Även om problem som specifika lagringslösningar, dedikerade ekosystem fortfarande kan kvarstå har Google gjort sitt yttersta för att göra flytten från Iphone så enkel som möjligt. För den som vill veta hur Google Pixel står sig mot Apple Iphone 7 rent specifikationsmässigt kan vi rekommendera vår tidigare artikel där vi jämför de två tillverkarnas mobiltelefoner med varandra – ned i minsta detalj.

Google Pixel och Pixel XL lanseras – Vi jämför med Iphone 7

Lägsta pris på Prisjakt.nu

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid