Fyra nya bilder på Googles kommande flaggskeppstelefon Google Pixel 3 XL i färgen Clearly White dök under helgen upp på webben och några av telefonens specifikationer röjdes i samma veva.

Under helgen dök en uppsättning bilder på vad som hävdas vara Googles kommande flaggskeppstelefon Pixel 3 XL upp på hemsidan XDA Developers. Bilderna visar några av de designval som Google gjort med sin kommande telefon samt att ett par av enhetens hårdvaruspecifikationer röjdes.

Bilderna kommer från XDA-medlemmen Dr.Guru som hävdar att den enhet han lagt vantarna på inte går att starta då den blivit inaktiverad på distans. Däremot listas några av de interna specifikationerna under en kort stund när Dr.Guru försöker genomföra en uppstart.

Bilderna avslöjar att Google valt att hålla kvar vid en ensam kamera på enhetens baksida. På fronten däremot går det att se vad som ser ut att vara en dubbel uppsättning kameralinser. Dessa tillsammans med en av telefonens frontmonterade högtalare är bosatta i telefonens ”flärp”, ett designval som blir allt vanligare.

”the notch is really BIG, probably the biggest I’ve seen in any phone. It’s the size of 2 status bars or more…” – Dr.Guru

I nederkanten av telefonens framsida går det också att se telefonens ”haka” som huserar den andra frontmonterade högtalaren. Bortsett från den ensamma kameran på telefonens baksida syns även en fingeravtrycksläsare placerad i mitten av enhetens övre halva.

Den enhet som Dr.Guru har i sin ägo går som tidigare nämnt inte att starta upp helt. Däremot kunde användaren ta sig till telefonens Fastboot-meny som listade några av hårdvaruspecifikationerna. Här listas bland annat fyra gigabyte (GB) LPDDR4X-internminne samt 64 GB Samsung UFS-lagring.

Google Pixel 3 och Pixel 3 XL förväntas båda lanseras senare under året. Dock har varken lanseringsdatum eller prissättning för de kommande modellerna bekräftats.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid