Det kommande co-op spelet från Avalanche Studios kallat Generation Zero där spelare tar sig an horder av mördarrobotar i de svenska skogarna har nu fått ett officiellt lanseringsdatum.

Generation Zero är ett spel med en minst sagt udda premiss och miljö. Spelet tar plats under 1980-talet i ett alternativt universum där mördarrobotar har satt i system att jaga de människor som febrilt försöker stå emot kraften hos de mekaniska marodörerna.

Spelet utspelar sig i de svenska skogarna, fulla med klassiska torp täckta i Falu rödfärg och vita knutar. Generation Zero har utvecklats i Apex-motorn och ska enligt Avalanche och THQ Nordic komma med en dag- och nattcykel, oförutsägbart väder, ”komplext AI-beteende” och simulerad ballistik. Hur pass välfungerande dessa system visar sig vara återstår dock att se.

Den som förbokar spelet får med en uppsättning extra kosmetiska föremål i spelet. Dessa inkluderar klädesplagg som t-shirts, bandanas och en ”ikonisk bomberjacka”. free agile project management software Spelet kommer även att släppas i en samlarutgåva som erbjuder en uppsättning fysiska föremål för den som känner sig extra entusiastisk över robotdödande i den svenska urskogen. Några av de fysiska föremål som levereras tillsammans med samlarutgåvan är:

  • En stållåda för spelet
  • En tygkarta över spelvärlden
  • En t-shirt
  • Vykort med konceptkonst för spelet
  • En Dalahäst-statyett vars design inspirerats av spelet

Generation Zero kommer att lanseras den 26 mars och kommer att vara tillgängligt på PC, Playstation 4 samt Xbox One. Standardutgåvan kommer att bara en prislapp på 35 dollar, cirka 350 kronor. Samlarutgåvan blir något dyrare och landar på 80 dollar, cirka 800 kronor.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid