Geil lanserar nu en ny serie av DDR4-minne som riktar sig mot entusiaster och de användare som både tänker på prestanda och estik. Geil Super Luce kommer i flertalet olika modeller med hastigheter på mellan 2 666 megahertz till 3 400 megahertz men också med temperaturstyrd LED-belysning i olika färger.

Geil Super Luce kommer att lanseras i tre olika utförande där LED-belysningen kommer med vit, röd eller blå färg. LED-belysningen som integrerats i minnesmodulerna använder en teknik som Geil kallar iLuce Thermal-beaming technology och styrs av minnesmodulernas temperatur. Färgen på belysningen är oförändrad men pulserar olika snabbt beroende på den nuvarande temperaturen – något Geil specificerar med breathing-lights beats per minute.

  • Level 1: <40°C – 13 bpm
  • Level 2: 40-50°C – 60 bpm
  • Level 3: 45-50°C – 80 bpm
  • Level 4: 50-55°C – 120 bpm
  • Level 5: >55°C – 200 bpm

Desto högre minnestemperatur desto snabbare ”andning” och en högre frekvens på LED-belysningens pulser. Ett grepp som ska göra det både lättare för användare att få en överblick på sina modulers temperatur men givetvis även ge ett unikt estetiskt inslag.

Geil Super Luce kommer att lanserar i minnespaket från 8 gigabyte upp till 64 gigabyte och minneslatenser om 15-15-15-35 alternativt 16-16-16-36 med en arbetsspänning på motsvarande 1,2 volt respektive 1,35 volt.

Geil har ännu inte avslöjat några priser på sina LED-belysta minnesmoduler men de väntas dyka upp på butikshyllorna de närmaste veckorna.

 Läs även:

Annons

2
Leave a Reply

Please Login to comment
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
LoppanHIsak Bälter Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Isak Bälter
Gäst

Ser riktigt nice ut 😆

LoppanH
Medlem
LoppanH

Lite lyse är alltid nice, en av anledningarna till att jag valde mina Dominator minnen var att det va lyse i dom 🙂