Sent under tisdagen lanserade Nvidia en mindre drivrutinsuppdatering vid namn 441.34 som ska åtgärda ett av de problem användare rapporterat för PC-versionen av Red Dead Redemption 2: krascher för system med fyrkärniga och sexkärniga processorer.

Rockstar Games Red Dead Redemption 2 är nog ett av de mest hypade spelen för år 2019. Det lanserades tidigare under november månad och har sedan dess skapat rubriker till höger och vänster. Alla rubriker har dock inte kommit med en positiv klang och spelet har dragits med en hel del buggar och prestandaproblem. Värst drabbade verkar vara användare med datorer som nyttjar grafikkort från Nvidia.

Nvidia har tidigare rapporterat att man jobbar hårt tillsammans med Rockstar Games för att försöka råda bot på de problem som rapporterats. En process som verkar ha resulterat i åtminstone en fix som nu finns tillgänglig.

Nvidia-användare kan nu ladda ner drivrutinen Geforce 441.34 som endast fokuserar på att åtgärda två kända problem för företagets kunder. Det ena är att Geforce-användare upplevt krascher i Red Dead Redemption 2 tillsammans med processorer utrustade med fyra eller sex processorkärnor. Det andra problemet som ska ha åtgärdats är i speltiteln Shadow of the Tomb Raider där krascher inträffat när spelet startats i DirectX 12-läge.

Geforce 441.34 fokuserar inte på något annat än dessa två fixar. 441.34 finns att ladda ned via Nvidias hemsida.

Övriga buggfixar och balansändringar som skett i Red Dead Redemption 2 med den senaste uppdateringen från Rockstar Games finns att läsa via Rockstars hemsida.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid