Nvidias nya monstergrafikkort Geforce GTX Titan X kommer att dyka upp på marknaden i slutet av mars. I väntan på att Nvidia lyfter på skynket för detaljerad information om grafikkortet och dess GPU med 8 miljarder transistorer har vi plockat fram både syskonet GTX 980 samt föregångaren GTX Titan Black för en vacker fotosession.

Det sägs att en bild säger mer än tusen ord och medan Nvidia håller hårt i detaljerade specifikationer och prestandauppgifter är det något vi tar fasta på till fullo. Medan Nvidias kommande grafikkortsmonster kämpar sig igenom våra tunga testsviter dukar vi upp för ett riktigt smörgåsbord av högupplösta foto på Geforce GTX Titan X.

Det mattsvarta grafikkortet visar upp sig framför kameran tillsammans med syskonet Geforce GTX 980 samt föregångaren Geforce GTX Titan Black, där vi kan konstatera flera tydliga likheter som liknande kretskort, kylare och komponentval.

Det svarta färgtemat gör GTX Titan X lite extra aggressivt i sin framtoning, något som bör gå hand i hand med kortets prestanda om tidigare läckta prestandauppgifter går att lita på.

Nvidia Geforce GTX Titan X väntas lanseras officiellt den 17 mars.

Relaterade artiklar:

Annons

1
Leave a Reply

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
KaffiMann Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
KaffiMann
Medlem
KaffiMann