Small preview image

GeForce 8600 och 8500 lanserades tidigare i veckan och hittills har vi sett långt över 30 kort lanseras av mer än 10 tillverkare. Även om många använder sig av NVIDIAs referensdesign och frekvenser så finns det de som sticker ut, som till exempel Gigabyte som använder passiv kylning, eller MSI, Biostar och XFX som alla har vinklat vissa kort mot överklockare. Antalet recensioner är inte riktigt lika många som korten, men det har fortfarande dykt upp en hel del under dagarna som gått och vi ar samlat ihop dom här nedan.



Bit-tech och HotHardware har valt att göra lite större roundups där man jämför med kort från både NVIDIA och AMD/ATI. Man kan se tydligt att NVIDIAs förra mellansegment ligger långt efter den nya, men samtidigt att prestandan hos det inte så mycket dyrare 8800GTS är klart bättre, medan AMD/ATI har kort som presterar mycket jämt för mindre pengar.


:: Bit-tech :: Bjorn3D :: DriverHeaven :: HardOCP :: HotHardware :: LegitReviews :: Motherboards.org :: MVKTech :: NeoSeeker :: OCWorkbench, 2 & 3 :: overclockers.co.nz :: Presence-PC :: PureOverclock :: Technic3D :: TechReport :: TweakTown & 2 ::  

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid