Nvidias senaste drivrutin Geforce 440.97 WHQL optimerar användares system för speltitlarna The Outer Worlds och Call of Duty: Modern Warfare som båda lanseras under 25 oktober.

Större spellanseringen går ofta hand i hand med uppdateringar till drivrutiner från grafikkortstillverkare. Denna vecka kommer se lanseringen av speltitlarna The Outer Worlds och Call of Duty: Modern Warfare och Nvidia har nu lanserat drivrutinen Geforce 440.97 WHQL som kommer med optimeringar för båda titlar samt en rad buggfixar.

Utöver optimeringar för veckan stora spellanseringar kommer drivrutinen med SLI-stöd för speltiteln Darwin Project och The Outer Worlds. Däremot är den sistnämnda endast för grafikkort baserade på Nvidias Turing-arkitektur.

Sett till de buggfixar som inkluderas i drivrutinen handlar det bland annat om problem med blinkande bildskärmar i World of Warcraft och Apex Legends som nu ska ha åtgärdats. Även problem med kraschande Star Wars: Battlefront II, FIFA 19/20 och Shadow of the Tomb Raider ska nu vara ett minne blott.

Med 440.97 WHQL erkänner Nvidia även två problem för Windows 10-användare som ännu inte har kunnat åtgärdas. Detta inkluderar ett problem där speltiteln GTA V regelbundet kraschar. Nvidia ska jobba tillsammans med Rockstar för att åtgärda detta. Även Battlefield V kommer med ett problem där spelet inte kan maximeras till fullskärm efter att det minimerats till aktivitetsfältet om G-Sync och HDR är aktiverad samtidigt.

Den som ännu inte har uppdaterat grafikdrivrutinen för sitt Nvidia-grafikkort kan ladda ner 440.97 WHQL via Nvidias hemsida eller via mjukvaran Geforce Experience.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid