Nvidia förbereder för det kommande veckoslutet som blir fyllt av spellanseringar med drivrutinen 418.91 Game Ready som förbereder spelare för Metro Exodus, Far Cry New Dawn, Anthem och Crackdown 3.

Nvidia-användare som planerar att utnyttja den kommande helgen till att prova ett eller flera av de stora spelsläppen som sker nu i veckoslutet har en ny drivrutin att hämta hem. Den senaste drivrutinen som går under namnet 418.91 Game Ready förbereder system för en drös speltitlar som kommer att hitta sin väg till ivriga spelare inom kort.

Bland de stora speltitlarna som drivrutinen kommer optimerad för finns Crackdown 3 som efter många ”om” och ”men” nu faktiskt kommer att lanseras. Spelet kommer att bli tillgängligt den 15 februari på PC och Xbox.

Även det hypade Anthem blir tillgängligt för användare av Origin Access Premier denna fredag. Spelare som inte känner för att förboka eller använda sig av premiumtjänsten för vänta till spelet faktiska lansering den 22 februari.

Ett annat stort spelsläpp som kröner den kommande helgen är Metro Exodus. Ett spel som skapat rubriker genom att flyttas helt från Steam och istället blir tidsexklusivt för Epic Games Store. Exodus kommer att lanseras fredagen den 15 februari.

Både Anthem och Metro Exodus kommer att komma med stöd för Nvidias nya kantutjämningsteknik Deep Learning Super-Sampling (DLSS). Metro får även stöd för raytracing.

Sist men inte minst är Far Cry New Dawn som lanseras imorgon, den 15 februari. Spelet tar ett sidosteg i Far Cry-serien på samma vis som Blood Dragon och Primal gjort tidigare. Spelet tar plats i samma spelvärld som Far Cry 5 men tar plats efter de sista händelserna i Far Cry 5.

Den som vill passa på att uppdatera sina drivrutiner inför denna kommande spelhelg kan nu hitta 418.91 Game Ready genom mjukvaran Geforce Experience eller via Nvidias hemsida.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

1
Leave a Reply

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Cim Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Cim
Gäst
Cim

Och den här helt kass vad gäller Apex Legends. Är detta ett spel ni spelar så uppdatera en till någon av de två 418 versions drivrutinerna som släppts. 417 var den senaste dom fungerade innan Nvidia rörde till det. Spelet kraschar konstant ifall man kör med nyaste. Dom medvetna om det men jobbar i snigel fart.