Ännu en gång har det blivit dags att uppdatera mjukvara, Nvidia lanserade under gårdagen sin drivrutin 418.81 WHQL med ökat stöd för 3DMark Port Royal och förbättrade SLI-profiler för en rad spel.

Under gårdagen lanserade Nvidia sin senaste drivrutin. Denna gång är det utökat stöd för den syntetiska testsviten 3DMark Port Royal som igår fick stöd för Deep Learning Supersampling (DLSS) och förbättrade SLI-profiler för sex olika speltitlar som står i fokus.

De speltitlar som fått nytt eller förbättrat SLI-stöd med den nya drivrutinen är:

  • Anthem
  • Assetto Corsa Competizione
  • Battlefleet Gothic: Armada 2
  • Life is Strange season 2
  • NBA 2K19
  • Space Hulk Tactics

Drivrutinen kommer även med en uppsättning buggfixar som åtgärdar problem som fanns hos den tidigare drivrutinen. Bland dessa finns bland annat ett problem där High Dynamic Range (HDR) inte var aktiverat per automatik i Gamestream när en HDR-bildskärm var kopplad till datorn. Även ett problem där G-Sync orsakat artefakter och bildproblem i spel ska ha åtgärdats. Dock specificeras inte några speltitlar som ska ha lidit av detta problem.

GeForce 418.81 WHQL lägger även till stöd för de nya varianterna av Geforce RTX-grafikkort som huseras i bärbara datorer. Bland de första bärbara datorerna som anammat Nvidias senaste grafikarkitektur finns Razers Blade 15 Advanced, Gigabyte Aero 15 X9 samt G575 och GT75 Titan från MSI.

Den som ännu inte har uppdaterat sin mjukvara kan ladda hem drivrutinen via Nvidias program Geforce Experience eller via Nvidias hemsida.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid