Under PAX East 2019 har Gearbox nu officiellt presenterat Borderlands 3 tillsammans med en rad andra Borderlands-relaterade nyheter.

Gearbox har nu hållit sitt evenemang under årets PAX East-mässa. Här introducerades en rad nyheter relaterade till den omtyckta spelserien Borderlands. Bland annat ett kortspel kallat Tiny Tinas Robot Tea Party. Uppdateringar till Borderlands: The Handsome Collection som lägger till omarbetade texturer i 4K-upplösning och sist men inte minst: Borderlands 3.

Den video som visades upp för spelseriens tredje installation introducerar en rad nya karaktärer, fiender, fordon och platser helt nya för serien. Enligt Gearbox har spelet varit under utveckling de senaste fem åren.

Något spelserien varit känd för sedan det absolut första spelet har varit den absurda mängden vapen som finns tillgängliga. Något Borderlands 3 inte ändrar på med över en miljard unika vapen.

Ingen information angående när spelet kan komma att lanseras bekräftades under Gearbox presentation under PAX East. Däremot är det bekräftat att mer information kommer att finnas tillgänglig på spelseriens officiella hemsida borderlands.com från och med den 3 april.

Borderlands: Game of the Year

Även det första spelet i serien fick vara med i nyheterna. Denna gång i form av Borderlands: Game of the Year. Här har spelet omarbetats med nya texturer, vapen och andra visuella förbättringar.

Game of the Year kommer även med en minikarta vilket originalet inte hade. Spelets slutboss har också omarbetats för att leverera en tuffare men mer givande utmaning för spelare. Just denna version kommer även med samtliga fyra expansionspaket som lanserades till spelet.

Borderlands: Game of the Year kommer att lanseras 3 april. Detta kommer även att bli tillgängligt utan kostnad för den som äger originalspelet på Steam.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid