När julstressen lägger sig och det är dags att ladda upp inför nyår är det hög tid att ta sig lite tid framför datorn och rensa huvudet från alla julsånger som spelats på repeat hela december. För ändamålet har vår ljudexpert Anders tagit fram tre tips på grymma headset du med fördel kan ge bort i julklapp.

Kringutrustning är perfekt som julklapp till en teknikintresserad i din familj eller bekantskapskrets, och alla kan trots allt uppskatta bra ljud, vare sig det handlar om musik eller onlinespelande. Men vilket headset ska du egentligen lägga i julstrumpan? I den här artikeln hittar du tre julklappstips från vår ljudexpert Anders.

https://www.nordichardware.se/images/labswedish/artiklar/Kringutrustning/Headset_premium_roundup_2013/largethumbnails/Ozone_Rage_ST2.jpg

Ozone Rage ST

Ozone Rage ST leverar mycket ljud för lite pengar, för under 300 kronor får du ett godkänt ljud, god komfort och en bra mikrofon. Dessutom finns den i flertalet olika färger, från den svarta modellen vi har testat till röd, gul, blå samt en vit modell. En riktigt bra julklapp för den budgetmedvetne.

Lägstapris på Prisjakt.nu: Product price

https://www.nordichardware.se/images/labswedish/artiklar/Kringutrustning/Headset_premium_roundup_2013/largethumbnails/HyperXCloudII1.jpg

Kingston HyperX Cloud II

Kingston HyperX Cloud har länge regerat som ett av de bästa köpen i Svenska Headsetguiden, kombinationen av svårslagen ljudkvalitet, prisvärdhet och komfort gör att det är en klockren julklapp. Cloud II kan anslutas till din datator via den medföljande USB-adaptern eller rakt in i din laptop eller telefon med 3,5 millimeters kontakten. För precis under 1 000 kronor finns det inte bättre alternativ och det ska en hel del mer pengar innan man kommer upp i liknande ljdukvalitet.

Lägstapris på Prisjakt.nu: Product price

https://www.nordichardware.se/images/labswedish/artiklar/Kringutrustning/Headset_premium_roundup_2013/largethumbnails/Qpad_QH_1339_02.jpg

Qpad QH-1339

QH-1339 är för den kompromisslöse entusiasten som letar efter ett headset. Skapat i samarbete med ljudföretaget Beyerdynamic, får du ett headset med strålande komfort, den bästa ljudkvalitet av alla modeller vi prövat både gällande mikrofonen och från hörlurarna och en riktigt bra byggkvalitet. Men smakar det så kostar det, cirka 2 700 kronor. Men ett bättre headset kommer vara svårt att hitta.

Lägstapris på Prisjakt.nu: Product price

Fullständiga tester i Svenska Headsetguiden

Våra köprekommendationer baseras på omdömen från Svenska Headsetguiden, Sveriges största jämförande test av premiumheadset. Där hittar du utförliga tester på tiotals olika modeller i olika prisklasser, inklusive mikrofontester. Vill du lära dig mer om hur du hittar rätt headset och vad som är det vassaste på marknaden just nu kan du alltid hålla utkik där efter ny information.

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid