Garmin har nu lanserat en ny smartklocka vid namn Instinct Esports Edition. Här har Garmin valt att ge sig in på marknaden för livestreaming med en något annorlunda funktion.

Garmins senaste smartklocka kommer med en minst sagt annorlunda funktion. Smartklockor som kan hålla koll på användarens puls och stressnivå är ingenting nytt. Däremot tar Garmin denna funktion ett steg längre och vill integrera den med livestreaming av spel.

Denna nya version av Instinct-klockan använder Bluetooth för att ansluta till en PC via Garmins egna verktyg kallat ”STR3AMUP!”. Denna kombination kommer låta streamers inkludera sin puls och stressnivå i sin livesändningar. Garmins produktsida för klockan nämner även tekniken Body Battery. Denna ska med hjälp av att logga data för bland annat sömnmönster ska låta användare veta när det är dags att spela och när det är dags att sova.

Utöver den något speciella funktionen och vad Garmin själva kallar en ”djärv och offensiv design” kan klockan erbjuda upp två veckor batteritid i vanligt smartklocka-läge. Aktiveras profilen för e-sport sjunker dock batteritiden till tre dagar.

Instinct Esports Edition finns att förboka nu och förväntas levereras under årets fjärde kvartal.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid