Crysis 3 ser ut att ligga närmare i tiden än vad många troligtvis trott. Uppföljaren till fjolårets populära FPS-lir Crysis 2 har nu avslöjats av spelförlaget EA på deras onlinetjänst Origin där boxgrafik och information om förhandsbeställningar dök upp på under natten till onsdagen.

Crysis 2 lanserades så sent som i mars 2011 för PC, PlayStation 3 och Xbox 360. Satsningen på flera plattformar ser ut att vara av fortsatt prioritet för både EA och utvecklaren Crytek då förhandsbeställningarna som dök upp på Origin talade om både en Xbox 360 och PC-version av spelet. Förutom en prislapp på 49,99 dollar kunde man skönja grafiken från vad verkar vara spelets omslag där vi ser vad som ser ut att vara seriens huvudperson Alcatraz hållandes en så kallad compound båge som indikerar nytillskott i spelets vapenarsenal.

crysis3order

Samtidigt som EA – troligtvis – mot sin vilja läckt uppgifter om den nya speltiteln har speltidningen Gamereactor insinuerat att man kommer släppa ny information om en ”stekhet hemlig uppföljare” i sin tidning som ska dyka upp i hyllorna den 16 april.

Med tanke på att Crysis 2 efter sin DirectX 11 patch fortfarande är ett av de mer krävande speltitlarna på PC-marknaden ser vi givetvis fram emot att se hur Crysis 3 tas emot av den nya generationens grafikkort och processorer. Vi tar åtminstone för givet att Crytek denna gång bakar in DirectX 11-stöd direkt från start.

Källa: NeoGAF


6
Leave a Reply

Please Login to comment
6 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
ApexiImlalViking1962Andreas G Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Private Pyle
Gäst
Private Pyle

Vem bryr sig? Tvåan var en värdelös konsolport. 😕

Andreas G
Medlem

EA som nyligen vann The Golden Poo gjorde det säkert bara för att få lite positiv publicitet 😛

Tord Nilsson
Medlem
Tord Nilsson

Det räcker med steam. Jag vill inte ha datorn full med nedladdningtjänster

Imlal
Gäst
Imlal

[quote name=”Viking1962″]Det räcker med steam. Jag vill inte ha datorn full med nedladdningtjänster[/quote]

Håller med om att jag föredrar Steam. Tyvärr så behövs det fler nedladdningstjänster annars tycker jag att det blir lite som ”Ska ICA öppna i byn? Varför då? Konsum finns ju redan.”

//Jimmy

Medlem

Jag hörde att Crysis 3 skall kräva en CPU motsvarande minst Pentium III med 128 MB ram, och ett diskret grafikkort, och vara kompatibelt med Nintendo DS.

Crysis1 vad legendariskt, Crysis2 var en stor besvikelse mot de högt uppskruvade förväntingarna. Jag undrar om Crysis3 kommer att leva upp till förväntingar.

Christer "Apexi" Norrman
Medlem

Herregud. Origin utav allt 😮