Nvidia som har jobbat tillsammans med Bungie och Activision i utvecklingen av Destiny 2 har nu delat med sig utav systemkrav för det kommande beta-testet.

Destiny 2 tar Bungies franchise till PC och snart är det dags för beta-test. Mellan den 29 och 31 augusti kommer testet att vara öppet för alla, den som har förbokat spelet kommer dock att få tillgång till betan redan den 28 augusti och den fullständiga lanseringen sker den 24 oktober för PC-versionen.

”Activision, Bungie and NVIDIA have been working closely together to ensure gamers get the best possible visuals and performance with Destiny 2 on PC. The development team leveraged NVIDIA’s developer resources and advanced technologies to bolster that experience, too, with Bungie CEO Pete Parsons explaining that “the GeForce PC platform offers technologies and performance that allow gamers to see the Destiny universe the way we envisioned it for PC players.”

Nvidia har nu släppt en trailer för det kommande beta-testet, en trailer som visar gameplay i 4K-upplösning vid 60 bildrutor per sekund (fps). Destiny 2 kommer dock att ha stöd för mer än 60 bildrutor per sekund, så den som har hårdvaran att driva spelet i 4K-upplösning över 60 fps har något att se fram emot.

Även systemkrav för den kommande betan har nu släppts och lyder som följande:

Minimum:
CPU: Intel i3-3250, AMD FX-4350
GPU: GeForce GTX 660 / GeForce GTX 1050
RAM: 6 gigabyte (GB)

Rekommenderat:
CPU:  Intel i5-2400, AMD Ryzen R5 1600X
GPU: GeForce GTX 970 / GeForce GTX 1060
RAM: 8 GB

För den som vill avnjuta spelet i samma höga upplösning vid 60 fps som trailern visar så rekommenderar Nvidia ett GeForce GTX 1080 Ti. Vilket skulle indikera att AMD inte har ett grafikkort som tillförlitligt kan driva Destiny 2 i samma inställningar och upplösning.

Nvidia kommer även att ha en optimerad drivrutin för beta-testet innan den 28 augusti. Dock nämndes det inte hur mycket hårddiskutrymme som krävs för att installera och ta del utav betan.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

3
Leave a Reply

Please Login to comment
1 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
TobbeDev2GuuFi Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
GuuFi
Medlem

Som en hängiven före detta Destiny-spelare har jag inga förväntningar på att de lyckas med någonting när det gäller prestanda eller spelinnehåll, enda sättet att inte bli besviken på spelet om man ska köpa det .
Alla som lirat D1 under en lägre tid vad jag menar.
Synd att man enligt denna information inte kan lira med AMD-kort, vore det något annat spel så skulle jag säga att det är PR för Nvidia, i det här fallet skulle jag inte bli förvånad om det inte ens gick att starta spelet med en AMD GPU.

Dev2
Gäst
Dev2

80 Missions, + strikes, raids public events i tvåan från start.

I bet tI differ.

Tobias Hedenström
Medlem
Tobias Hedenström

”Synd att man enligt denna information inte kan lira med AMD-kort”

Jag hoppas du förstår att texten endast antyder att du inte kan lira på 4k 60 + fps med ett AMD-kort.