Game har fortfarande inte hittat någon lösning på sin kris och planerar nu att lägga ner för gott. Butikskedjans sista dag blir den 28 juni men innan dess är det rea som gäller. Gigantisk rea. Företagets 200 000 produkter ska reas ut runt om i Sverige och denna gången är det 70 procent som gäller på alla produkter.

Det var inte länge sedan vi såg Game sänka priserna på sina produkter med 50 procent. Efter fortsatta försök att sälja kedjan har företaget nu bestämt sig för att sälja av alla produkter inför den kommande konkursen. 200 000 produkter ska bort från butikshyllor i hela Sverige och prissättningen är nu 30 procent av det ursprungliga priset. Detta gäller på alla varor men det lär gå fort så vill du ha ett bra pris på en speciell vara gäller det att skynda sig. Game utlovar visserligen att fylla på alla butiker dagligen men det gäller bara fram till och den 28 juni, efter det är det konkurs som gäller för hela kedjan och alla butiker stängs.

Gam_70_procent_hel
Detta markerar slutet för en spelkedja som har 31 butiker runt om i Sverige. Skulle du vara en riktig spelentusiast med en väldigt stor plånbok kan det vara bra att veta att Game planerar att sälja de överblivna varorna i sin helhet till den som är intresserad. Som för alla konkurser är det verkligen allt som ska bort. Företagets alla ägodelar som auktioneras ut. De kommer visserligen inte säljas i butik men skulle du verkligen vara intresserad av en hylla eller två kommer Game garanterat sälja ett flertal inom en mycket snar framtid.

Källa: Game

Läs mer:

Lägsta pris på Prisjakt.nu

Annons

2
Leave a Reply

Please Login to comment
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
S0urcerr0Rpege63 Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
pege63
Gäst
pege63

Bara en bluff har ju inget hemma, vill bara få dit folk till ingen nytta.

S0urcerr0R
Medlem
S0urcerr0R

Känns tragiskt att det tar slut så här.
Detta är alltså ett företag som jobbat heltäckande med både nya och begagnade spel & konsoller, men ändå går det inte ihop.

Men billiga spel och annan utrustning är najs iaf. Dom har säkert nått schysst belysningssystem till salu då också.