Det går inte så jättebra för HBO just nu, mitt bland dataintrång och utpressningsförsök så råkade även nästa avsnitt av Game of Thrones sändas flera dagar tidigare än menat.

För inte så länge sedan utsattes TV-nätverket HBO för ett dataintrång, detta ledde bland annat till att manuset för ett avsnitt av den omåttligt populära serien Game of Thrones hamnade i fel händer.

Nu har Game of Thrones sett ännu ett bakslag, men inte i form av en läcka eller ett dataintrång som gett personer tillgång till nästa avsnitt, utan det spekuleras om att det är HBO själva som trampat i klaveret.

Det ryktas att det är nätverkets spanska division som av misstag gjorde det sjätte avsnittet av den sjunde säsongen av Game of Thrones tillgängligt att streamas på sin hemsida. Dock insåg man vad man hade gjort och inom en timme var avsnittet borttaget från hemsidan, men piraterna var snabbare än HBO och lyckades ladda ner avsnittet innan det togs bort från streamingtjänsten för att sedan ladda upp det till olika fildelningssajter.

Avsnittet i fråga är inte menat att sändas fören söndagen den 20 augusti.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

1
Leave a Reply

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Santa-san Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Santa-san
Medlem
Santa-san

Lyckat xD