Samsungs officiella presentation av Galaxy S8 och Galaxy S8 Plus sker på onsdag nästa vecka. Redan nu finns det otaliga bilder att sukta över på de nya telefonerna.

Vi har väl vid detta laget sett och hört det mesta om Samsungs efterlängtade flaggskepp. Galaxy S8 och Galaxy S8 Plus presenteras officiellt den 29 mars och den bokstavligt talat största nyheten är telefonernas skärmar.

Likt kinesiska Huawei satsar Samsung samtidigt på ett flertal olika färgalternativ för sina nya Android-telefoner. Något som på nytt detaljerats i bilder läckta av evleaks. I bilderna som nyligen publicerats ser vi inte bara de imponerande omslutande skärmarna utan även baksidorna på tre olika modeller, svart, grå och guld.

Samsung Galaxy S8 – Svart – Silver – Guld.

Samsung laddar samtidigt för ytterligare färger, bland annat korallblå som också dykt upp i nya bilder. Vi har snart sett det mesta av Samsung-telefonernas utsida men vi har även fått en känsla för Galaxy S8:s prestanda.

Samsung Galaxy S8 och S8 Plus i korallblå

Samsung Galaxy S8 och S8 Plus presenteras officiellt den 29 mars och både NordicHardware samt vår systersajt Surfa kommer att vara på plats och direktrapportera från lanseringen.

Topp 6 smartphones på Prisjakt.se

Rubrik

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid