Galaxy S8 kommer som bekant få en riktigt häftig omslutande skärm som i nya läckta produktbilder detaljeras extra tydligt.

Samsung Galaxy S8 lanseras som bekant den 29 mars och gör det i två olika storlekar. Galaxy S8 och Galaxy S8 Plus (8+) där skärmstorlek och batteri är de främsta skillnaderna, likt prislappen.

Båda modellerna kommer att få avlånga skärmar i det udda 18.5:9 formatet med omslutande långsidor. Något som gör att Galaxy S8, likt Xiaomi Mimix, närmast ser ut som ett fönster till verkligheten med kameran aktiverad. Det är något som nu bekräftas i Samsungs läckta pressbilder där företaget just simulerar hur telefonerna ser ut när du knäpper bilder.

Galaxy S8 blir en häftig kameratelefon

På pressbilderna ser vi Galaxy S8 i både landskaps- och porträttläge. Där de minimala skärmkanterna på kortsidorna är det enda som påminner oss om att det faktiskt är en telefon man har i handen.

På bilderna kan man även skönja en knapp på vänstersidan för röstassistenten Bixby. Även en hel flock av kamerasensorer på framsidan av telefonen för både just kamera men även irisavläsning.

Övriga specifikationer är en 5,8 resp. 6,2 tum stor skärm. En Snapdragon 835 eller Exynos 8895 processor, 64GB lagringsminne, 12 megapixel-kamera med ultraslowmotion samt batterier på 3 000 mAh resp. 3 500 mAh batteri. Båda telefonerna ska drivas av Android 7.1.1 Nougat och sägs även komma med USB Type-C anslutning. Prislapparna sägs också vara påtagna och börja vid runt 8 000 kronor inklusive moms.

→ Galaxy S8 prestandatestad – Vi jämför med Iphone 7 och Mate 9 Pro

Samsung Galaxy S8 och S8 Plus presenteras officiellt den 29 mars och både NordicHardware samt vår systersajt Surfa kommer att vara på plats och direktrapportera från lanseringen.

Topp 6 smartphones på Prisjakt.se

Rubrik

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid