Samsung har släppt en reklamfilm för deras populära Galaxy S II med ett härligt inslag av humor mot Apple och dess användare. I reklamfilmen står flera människor i kö vid vad som ser ut som en Apple-butik och väntar på att bli insläppta när de ser en Samsung Galaxy S II.

Vi tror inte att någon av våra läsare kan ha missat de pågående patenttvisterna mellan Apple och Samsung, där upptrappningen av rättsprocesser och stämningsansökningar haglar in världen över mellan de båda bolagen. Apple väljer att gärna inte gå ut offentligt med några detaljer, medan Samsung istället gjort det motsatta och skickat ut pressmeddelanden till media om hur saker och ting fortskrider. I sin senaste reklamfilm kan Samsung ha blivit lite väl öppna, då de hånar Apples användare. Men vi kan ändå inte låta bli att se det humoristiska i klippet.

”Om den ser likadan ut, hur ska nån veta att jag uppgraderat?”

Människorna som står i kö är väldigt uppspelta över någonting nytt som är på gång utanför vad som ser ut att vara en Apple-butik. I kön kollas bloggar av ivriga användare, och ifrågasätter även om folk kommer märka att man uppgraderat då telefonen ser likadan ut: ”oh, oh blogs are saying the battery looks scetchy”, ”4G, is it 4G?” och ”but if it looks the same, how will anyone know I’ve upgraded”.

Folkmassan fäster helt plötsligt blickarna på folk som passerar kön med en Galaxy S II i handen och börjar genast ställa massvis med frågor, bland annat imponeras de av den stora skärmen. Men mot slutet säger en person att han ”är för kreativ för Samsung”, medan en av Galaxy S II-användarna ifrågasätter varför dem inte skaffar sig en telefon med 4G istället.

Vi tycker att reklamfilmen var underhållande då den skämtsamt gör narr av Apples användarbas, där det inte är ovanligt att folk köar i dagar för att få det allra senaste från Apple. Men vi kan inte låta bli att fråga oss om det här inte är en direkt attack från Samsung mot Apple, och om de inte gått steget för långt. Man tydliggör inte att man står utanför en av Apples butiker, men det är minst sagt uppenbart. Frågan är inte om reklamfilmer som dessa bara kommer att förvärra situationen mellan de två bolagen? Vi får i alla fall hoppas att slutanvändare kan se det roliga i den senaste reklamfilmen från Samsung.

Källa: Mashable

Relaterade nyheter:

6
Leave a Reply

Please Login to comment
6 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
Andreas GSS_The_DemonContizpagu0191Ondjultomte Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
this
Medlem
this

Det här var väl inte värre än Apples reklamfilmer där man hånar Windows, ganska underhållande faktiskt.

Ondjultomte
Medlem
Ondjultomte

Lite rolig var den faktiskt 🙂

PG™
Medlem
PG™

haha den va riktigt komisk.

dock så kommer nog horder av applefans med total brist på komediådra att få frispel.

Contiz
Medlem
Contiz

Haha, tyckte den var riktigt bra 🙂

SS_The_Demon
Medlem
SS_The_Demon

Lawsuit in 3…2…1

😛

Andreas G
Medlem

Notera påskägget 40 sekunder in 😉