Small preview imageFusion-IO levererar redan idag några av de snabbaste lagringslösningarna på planeten med sin Solid State Drive-baserade teknik. Fusion-IO har förenat den snabba SSD-tekniken med det externa gränssnittet PCI Express för att skapa lagringslösningar med överföringshastigheter som får det att vattnas i munnen på datorentusiaster och företag. Deras senaste skapelse, Fusion ioDrive Duo har till exempel en läshastighet på över 1500MB/s och en svarstid på 0.05ms.

Nu har Fusion-IO fått ordentlig tillökning i kassan efter att en samling investerare tryckt in inte mindre än 400 miljoner kronor i företaget. Vilket ganska tydligt visar hur mycket tro man har på Fusion-IOs arbete med lagringslösningar. Riskkapitalisten Lightspeed Venture Partners ligger bakom bidraget som Fusion-IO tänker använda för att utveckla sin verksamhet, speciellt deras satsning på nätverksinstallerad lagring.The first of these products, releasing this summer, is the ioSAN. The ioSAN is a PCI Express-based product that extends the raw power of Fusion-io’s solid-state technology across the network.


Vi lär med andra ord få höra betydligt mer om Fusion-IO inom den närmsta framtiden och med ett saftigt tillskott i kassan får nog övriga lagringsspecialister kämpa ordentligt för att hålla jämna steg.Fusion-IO ioDrive Duo


Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid