Small preview image

FurMark är ett frekvent återkommande program i våra grafikkortstester och är överhuvudtaget ett mycket intressant verktyg för överklockare och entusiaster. Programmet används främst för att stabilitetstesta grafikkort genom att lägga en mycket kraftig belastning på GPU:n i datorn som ger en bra fingervisning om vad det värsta scenariot för ditt grafikkort kan bli. FurMark ger i sitt Xtreme Burning läge en maximal belastning på grafikkretsen som hettar upp grafikkortet mer än något 3D-spel klarar av.Nu har FurMark lanserats i en ny version och det med ett flertal nya funktioner som bland annat stöd för GPU-Z. Man kan, beroende på grafikkortsmodell, få massor med information löpande i GPU-Z. Medan FurMark körs kan man läsa av GPU-temperaturer, kretsens strömstyrka, fläkthastigheter med mera.


FurMark har nu bättre stöd för system med flera grafikkretser, ett temperatur diagram för varje GPU, samt att det sparar dina testinställningar när du stänger ner programmet.


För dem som kör OpenGL-testet är FurMark nu även kopplat till community-tjänsten Twitter där man automatiskt kan skicka upp sitt resultat med en kort systemspecifikation.


Mer information om FurMark finns på Geeks3D.Källa: TechPowerUp

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid