Nätaggregatstillverkaren FSP firar 20 år på marknaden och passar på att bjuda tillbaka till sina kunder. Företaget meddelar att man från den 11 november till den 9 december 2013 kommer ge tillbaka 20 euro till nordiska konsumenter som köper något av företagets kraftfullaste nätdelar.

FSP drar igång kampanjen i Sverige, Finland, Danmark och Norge där man total kommer skicka ut 100 ”cash back” utbetalningar till sina kunder. För att vara berättigad till kampanjen gäller det att du köper antingen en av nätdelarna FSP Aurum Pro 1000 eller FSP Aurum Pro 1200. Som namnen avslöjar handlar det om kraftfulla nätdelar på 1 000 watt respektive 1 200 watt. Nätdelarna kommer med 5 års garanti och är certifierade för 80 plus gold standarden vilket innebär en effektivitet på över 92 procent vid 50 procents belastning.

fspaurumFSP Aurum Pro-serien kommer förutom en fast ATX-kabel med helt modulära kablar och utrustas med en 135 millimeters fläkt. Prislapparna för nätdelarna ligger på runt 1 900 – 2 000 kronor och ironiskt nog hittas toppmodellen på 1 200 watt för lägst prislapp i svenska butiker. Vilket betyder att FSP:s kampanj ger en rabatt på i runda slängar 10 procent.

Mer information om FSP:s ”cash back” kampanj hittar du på tillverkarens hemsida.


Annons

1
Leave a Reply

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Morkul Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Morkul
Medlem
Morkul

Synd bara att det gällde så kraftfulla agg.