Fortnite fortsätter vara ett av världens populäraste spel och nu har spelets femte säsong dragit igång. Här är säsongens trailer och den långa listan över vad som lagts till och vad som har ändrats i spelet.

Fortnite är utan tvekan ett av de största spelen i världen just nu. Spelet går idag in i sin femte säsong som kommer med en lång lista förändringar.

Spelet är så pass populärt att det under mars 2018 drog in 233 miljoner dollar. En siffra som bara har stigit sedan dess. Däremot är inte alla glada över Epic Games framgång. PUBG Corp. utvecklaren av PlayerUnknown’s Battlegrounds lämnade tidigare i år in en stämningsansökan mot Epic Games där PUBG Corp. anklagade Epic för upphovsrättsintrång. Epics flyt fortsatte dock och till slut lades stämningsansökan ned.

För att hålla ett så stort spel som Fortnite levande måste utvecklarna konstant hitta på nya händelser som inträffar i spelet. Nytt innehåll måste regelbundet läggas till och existerande innehåll måste balanseras konstant för att spelet inte ska bli ojämnt. Med säsong 5 av Fortnite har Epic Games gjort en lång rad ändringar som ni kan läsa genom att klicka på spoilern här nedanför (Engelska).

Ändringar i Fortnite säsong 5

Fortnite säsong 5 är aktiv från och med idag, den 13 juli 2018.

Lägsta pris på Prisjakt.se

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notifiera vid