Tillbehörsmakaren Nodus har nu genom Forbes släppt en rad renderade bilder på vad som sägs vara den slutgiltiga designen på kommande Iphone 8.

Många rykten har gått runt inför lanseringen av Apples nästan flaggskeppssmartphone Iphone 8, nu har dock Forbes och skaltillverkaren Nodus tillsammans skapat renderade bilder av vad som sägs vara den slutgiltiga designen för den kommande telefonen.

Nodus som är en välkänd tillverkare av bland annat smartphoneskal och liknande tillbehör har använt CAD-filer som företaget haft tillgång till för att kunna skapa fodral till Apples kommande telefon. Nu har Nodus tillsammans med en skribent hos Forbes gjort renderingar baserade på dessa CAD-filer och på så sätt fått fram vad som sägs vara den design som Iphone 8 kommer att ha.

Iphone 8

Dessa renderade bilder går i linje med flera tidigare läckor och uppvisar avsevärt nertrimmade skärmramar. I skärmens översta del syns en liten panel där den främre kameran, samtalshögtalare och sensorer huserar. Den dubbla kameran på telefonens baksida är nu vertikal istället för horisontell, vilket sägs vara på grund av Apples satsningar på AR (augmented reality).

Forbes hävdar även att medan det inte syns på bilderna så kommer Lighting-porten kvarstå och hörlurskontakten fortsatt lysa med sin frånvaro. Inte heller kommer telefonen att utrustas med USB Type-C.

Telefonens hemknapp sägs även ha tagit plats på telefonens sida, och exakt vart och hur fingeravtrycksläsaren Touch ID kommer att integreras är fortfarande oklart. En möjlighet är att Touch ID integreras i själva skärmen. Forbes menar dock att Apple skulle kunna göra likt Sony och integrera Touch ID i hemknappen på sidan.

Vi har ännu inte sett designen bekräftad av Apple, dock ska Nodus ha varit så pass säkra i dessa renderade bilder att företaget ställde upp på att nämnas som källa i Forbes artikel som ni kan hitta här.

Trots dessa bilder som källorna är bergsäkra på stämmer så är det fortfarande mycket kring Iphone 8 som är oklart, till exempel kameraspecifikationer, batterikapacitet, hur A11-chippet presterar samt priset.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid