Small preview image

Folding@Home har hamnat lite i skymundan efter att varit en ofta förekommande företeelse bland nyheterna. Tyvärr försvann möjligheten att fortsätta dela ut priser efter en period, främst på grund av svårigheter med att få tag på priser. Det ekonomiska läget gjorde sig påmint på sämsta möjliga sätt. Folding@NH har på inga vis dött för det utan laget har fortsatt tugga på och samlat på mer och mer meritpoäng.Folding@NH befinner sig just nu på plats 156 med 35 413 866 poäng, ungefär 1 miljon poäng efter laget på plats 150. Undertecknad har efter en lång tids uppehåll valt att ta upp projektet igen och hoppas så klart att fler väljer att återuppta sitt ”foldande” igen nu när vintern kommer och lite extra värme knappast skadar. 


Tanken är att i framtiden ska vi inte bara komma med statusrapporter utan vi ska även kika närmare på utvecklingen omkring Folding@Home och eventuellt försöka komma med tips och guider kring man kan gå till väga för att på bästa sätt bidra till Folding@Home.


Vi kommer att återkomma när vi ska sparka igång detta och då kommer vi även att gå ut med en förfrågan om någon känner sig sugen att skriva om det.

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid