Small preview image

Först och främst vill jag be om ursäkt för bristen på uppdateringar kring Folding-laget. Vi har klättrat vidare och jag är extremt nöjd med hur bra det går. Folding-lag har en tendens att komma och gå, men vi har hittat en stabilitet som har tagit oss upp bland de 200 främsta, och jag kan inte företställa mig något annat än att vi kommer ta oss upp bland de 100 bästa. Jag personligen har varit väldigt upptagen med andra projekt, men jag har hela tiden hållt ett öga på hur laget har utvecklats.Med det sagt är det dags för en mycket försenad utnämning av Månadens Mecenat. Vi har bestämt oss för att utnämna Howken, för han starka bidrag under juni månad, till Månadens Mecenat för Juni. Han har klättrat upp i listan och bröt nyligen 500 000 poäng.För juli har vi beslutat att ära en person som bidragit länge och väl till laget. MrPontus has varit med oss ganska många månader nu och har stadigt skickat in färdigveckade proteiner. Han närmar sig 700 000 poäng och kan nu titulera sig Månadens Mecenat för Juli 2009.


Under tiden som gått har laget klättrat upp till plats 165 på listan med strax över 28 000 000 poäng. Den dagliga produktionen sviktar lite just nu eftersom en av topproducenterna har ominstallerat två datorer och tyvärr fått erfara hur instabil och krånglig SMP-klienten kan vara.


Om du också vill bidra kan du helt enkelt klicka på bilden ovan och om du har några frågor om hur man kommer igång kan du vända dig till forumet där vi gladeligen svara på alla dina frågor.

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid