Den 27 januari släpps Grand Theft Auto V till slut till PC och för med sig flera nya optimeringar och nyheter, varav några även kommer hitta in i de uppdaterade konsolversionerna som lanseras i slutet av månaden. Bland annat kan PC-spelare se fram emot 4K-upplösning och ett helt nytt förstapersonsläge.

Grand Theft Auto V lanserades för lite mer än ett år sedan till förra generationens spelkonsoler, Xbox 360 och Playstation 3. PC-spelare har dock fått fortsätta vänta på att ta del av Rockstars senaste sandlådespel, samtidigt som en portning till den nya generationens spelkonsoler också har dröjt på sig. Nu närmar vi dock oss till slut en nylansering som kommer ta spelet till samtliga av dessa plattformar.

AFJQNtiVSeSo

Nu i november kommer spelet nylanseras till Xbox One och Playstation 4 och för då med sig en rad nyheter utöver en finslipad grafik. Nya fordon, nya vapen, nya djur och ett utökat soundrack för att nämna några, men även ett helt nytt förstapersonsläge. Snarare än att bara flytta kameran in i huvudet på karaktären har Rockstar arbetat fram ett förstapersonsläge från grunden, med nya animationer för omladdning, fallskärmshoppning och fordonsstyrning, samt mängder av nya texturer för vapen och insidan av bilar, flygplan och helikoptrar.

Den som vill spela igenom spelet till PC kommer få vänta lite längre, till den 27 januari, men kommer då också få ytterligare lite mer ögongodis. Förutom alla de nyheter som introduceras i de nya konsolversionerna kommer PC-spelare kunna åtnjuta ett nytt belysningssystem, bättre texturer och stöd för 4K-upplösning.

CVG har redan fått en förhandstitt på den nya versionen av spelet och har publicerat både bilder och videoklipp vi kan dregla över medan vi räknar dagarna till den faktiska lanseringen.

Källa: CVG via PC Gamer


Relaterade artiklar

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid