Small preview image

Folding@NH rullar på och vi klättrar säkert vidare. Under veckan som varit har vi hållit omröstningar för vad namnet på laget ska vara och valet föll till slut på det ganska tydliga Folding@NordicHardware, som kan förkortas Folding@NH eller helt enkelt F@NH som jag nog kommer använda i nyheterna. Härnäst ska vi ta en närmare titt på de logotypförslag som kommit in. Även om det kanske inte alltid framgår så bra alla gånger har vi en ganska stor andel utländska mecenater eftersom vi trots allt är en tvåspråkig sida.



Vi tyckte det var dags att en av dessa skulle premieras lite och då har valet fallit på theredhairball som bidragit både mycket och stadigt. Priset denna gång är en Zalman CNPS9700 NT, dvs. inget bling-bling LED utan bara den stadiga kylaren i all sin härlighet som borde hjälpa till att hålla processorn kall och tyst även under lite hårdare arbete.



Alla andra som bidrar ska förstås ha ett stort tack och ingen nämnd, ingen glömd. Vi kommer fortsätta att dela ut priser till folk som utmärker sig och även man inte har fått några extra premier än ska ni inte tro att vi inte ser er. Vi håller noga koll på vad som händer inom laget och vilka som gör en extra ansträngning.


Tyvärr har artikeln blivit lite försenad på grund av rent biokemiska orsaker, men den kommer. Om ni har några frågor kring Folding eller något ni skulle vilja att vi tog upp och undersökte närmare ska ni givetvis säga till så gör vi det. Tills dess kan vi bara salutera alla Mecenater. Keep on folding!

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid