Att benämna Creston Isys i/O TPMC-10 som fjärrkontroll är egentligen grovt tjänstefel, men det ger en intressant vinkel på denna imponerande produkt.
Creston Isys i/O TPMC-10 är en touchpanel i tablet-format som i grund och botten baseras på en tryckkänslig LCD-panel från ViewSonic.
TPMC-10 är i sig en mobil multimediaenhet som med sin 10.4″ LCD-display (800×600 pixlar) och Windows CE .NET 4.2 tillåter streaming av musik och video över det trådlösa nätverket (WiFi 802.11b) m.m.


Men vad som kanske är ännu mer intressant är att Creston Isys i/O TPMC-10 med nöje låter dig ta över kontrollen för din hemelektronik. Allt som går att styra trådlös med RF kan hanteras av TPMC-10 som hemmabion eller kanske belysningen.



Creston Isys i/O TPMC-10 är en ny och imponerande kontrollstation som redan hunnit med att vinna priset ”Manufacturers’ Excellence Award for Best New Product” på CEDIA 2004.


Detta samtidigt som den väcker smärtsamma habegär från en inbiten hemmabiofantast, likt undertecknad. Tyvärr blir det nog inte många av oss dödliga som kan pryda vardagsrummet med en Creston Isys i/O TPMC-10 då den knappast kommer att bli billig. Vi har inga prisuppgifter ännu men här handlar det nog ”behöver du fråga har du inte råd” som gäller.
Mer information om Creston Isys i/O TPMC-10 går att hitta här.


Källa: Geekzone

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid